– Du kan få sat ord på dine følelser

I den psykoterapeutiske samtale kan du få støtte til få sat ord på din situation, dine følelser og tanker. Herigennem kan du blive mere afklaret om, hvordan den nye situation påvirker dig.

Du kan få en bedre indsigt i og forståelse for, hvorfor du reagerer, som du gør. Dermed kan du bedre acceptere dine egne reaktioner. Det kan være godt at få talt om angst, vrede og frustrationer og andre følelser, som din ændrede livssituation har medført.

For mange kan det være en stor lettelse at opdage, at ens reaktioner er helt normale. Du kan blive mere afklaret på, om der er ting, der vil være hensigtsmæssige at ændre, og som kan gøre livet lidt lettere. Du kan også have brug for at tale om, hvordan du kan forholde dig til andre mennesker. Det kan være familien, venner og kollegaer.

– Følelsesregulering

“Inderst inde bor de 5 grundfølelser, vrede, frygt, tristhed, afsky og glæde.” (Disney Pixar)

Nogle oplever at det er ligesom at volumen-knappen for deres følelser er sat på max. Andre oplever at reagere på ting og situationer, som menneskene omkring dem knap ænser. Nogle har oplevet dette så længe, at de har udviklet uhensigtsmæssige strategier til at undgå at mærke deres følelser. Nogle har svært ved at mærke hvad de føler. Det kan gøre at følelserne kan komme bag på dem og føles utilregnelige og ude af kontrol.

Gennem vores samtale vil jeg lære dig selvforståelse og teknikker. Du vil du opleve at kunne få en pause-knap, så du kan nå at tænke og få mod til at turde mærke dine følelser. Også de positive…

Vil du gerne kontaktes?

Udfyld formularen nedenfor eller send en sms eller e-mail, så vil du blive kontaktet inden for én hverdag.

+45 91 53 30 28

Send sms til dette nr.

psykologikbh@protonmail.com

Send en mail til denne adresse.

Magstræde 17 sttv, 1204 København K