professionel psykologhjælp i indre by

Jeg hedder Sofie og arbejder som selvstændig psykolog med egen klinik med online videosamtaler. Hos mig kan du modtage behandling i form af psykoterapi. Psykoterapi handler om at få en større forståelse af sig selv og lære hvordan man ændrer på nogle ting, så man kan få det bedre i livet. Du kan læse mere her:

Hvem går til psykolog?

Om mig

Inden jeg startede som selvstændig er jeg blevet autoriseret af Psykolognævnet og jeg har arbejdet flere år i psykiatrien. Derudover er jeg under specialistuddannelse i psykoterapi. Så hos mig vil du have en vished om at du udover at blive mødt med varme og forståelse, vil være garanteret faglig dygtighed, samt stor viden og erfaring.

Du møder mig via sikret online-videolink fra fra trygheden i dine egne rammer.

Jeg har specialiseret mig i unge og unge voksne. Hvis du kan mærke at du har brug for at livet ser lysere ud så send mig en mail, så finder vi en tid til samtale inden for den næste uge.

selvværd

Går du rundt med en følelse af ikke at slå til og aldrig at være god nok?

spiseforstyrrelse

Oplever du dig fanget i negative tanker om dig selv og din krop og oplever du angst i forhold til at spise?

svære følelser

Føler du dig ofte overvældet af dine følelser eller at dine følelser er ude af kontrol?

Svære relationer

Kan det være svært at sige nej overfor andre eller er du ofte er usikker på hvordan du skal takle dine relationer?

hvad kan man tale med en psykolog om?

En psykolog har tavshedspligt og en længere universitetsuddannelse i viden om mennesker, samt ofte flere års praktisk erfaring med psykoterapi. Det betyder, at du har mulighed for at tale med en professionel, hvor du kan dele dine inderste tanker og følelser, med en vished om – at psykologen aldrig siger det til nogen. 

Ovenfor har jeg lavet en oversigt over de emner, jeg oftest er stødt på hos unge kvinder, der er kommet hos mig. Det betyder dog ikke at man ikke kan tale om andre vigtige ting. – Hos mig vil vi altid starte ud med at afdække hvad, der for dig, er vigtigt at få talt om og kigget på med ‘andre’ øjne. 

Vil du gerne kontaktes?

Udfyld formularen nedenfor eller send en sms eller e-mail, så vil du blive kontaktet inden for én hverdag.

+45 91 53 30 28

Send sms til dette nr.

psykologikbh@protonmail.com

Send en mail til denne adresse.

Magstræde 17 sttv, 1204 København K